Gyik

Nincs semmi akadálya, utalványként is megvásárolhatod, ennek ugyanaz a módja mintha megvennéd a játékot magadnak, a kapott hozzáféréseket pedig átadod annak akit meg szeretnél lepni.

Ennyire egyszerű.

Folyamatosan fejlesztjük játékainkat, így egyre több városban lesznek elérhetőek a Titkok Városa városi szabadulós játékai, városonként 2-3db különböző játékkal.

Jelenlegi játékainkat ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Nincs létszám limit, de az ajánlott csapatlétszám: 2-6 fő

Igen, az összes játékunk játszható gyermekkel is, a legtöbb feladatban aktívan be is tudnak segíteni és a távok is teljesíthetőek, általában egy nagyobb délutáni városi sétának felel meg, amit alig vesztek észre hiszen közben játszotok is.

Rendelés leadása után

  1. Online bankkártyával a Barion fizetési rendszerén keresztül vagy
  2. Banki átutalással díjbekérő alapján.

faq-mini-barion

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Sikeres vásárlás után, több visszaigazoló emailt is fogsz kapni. A rendeléskor megadott csapatnévvel és jelszóval tudsz belépni az e-mailben kapott linkre, ahol elérhető a játék.

A hozzáférésed addig marad aktív amíg egyszer teljesen végig nem játsszátok a játékot.

Ha el is akadtok, a feladatok egyértelműek, általában az adott helyszínen vagy van egy nevezetesség amihez kapcsolódik a feladat vagy van egy látványosság és ott kell kicsit törnötök a fejeteket.

A játék mindig vezet titeket, mindig mutat egy adott kérdést amivel egyrészt elvezet az újabb helyszínre és csak akkor mutatja a következő kérdést amikor az előzőre helyesen válaszoltok, addig nem.

Mindeközben a játék keretében egy adott történet szálai is felszínre kerülnek a végére pedig teljes lesz a sztori.

Tényleg! A játék lényege hogy minden csapat a saját tempójában a saját programjához tudja igazítani a játékot, nem verseny.

Az adott szintidő csupán egy tájékoztatás, hogy általában mennyi időre van szükség a játék teljesítéséhez, de ha ti megálltok pihenni, enni vagy inni esetleg beiktattok egy köztes programot, semmi akadálya.

Ha elromlik az időjárás sem akadály, bármikor folytathatjátok.

A legtöbb játék érint valamilyen városi kültéri mosdót is, így ha menet közben wc-re kellene mennie bárkinek a csapatból, arra is van lehetőségetek.

Nem és nem. A játék teljesen önálló, így vásárlás után az adott hozzáféréssel ti szabjátok a feltételeket, nincs naphoz vagy napszakhoz kötve, hogy mikor játszotok.

Kapcsolatba sem kell lépni senkivel, a játék vezet titeket és mindig mutatja mi a következő lépés.

Csak egy okostelefon és 15-20MB mobilinternet.

Bármilyen okostelefonnal kompatibilis, lehet android vagy ios is.

Elegendő ha csapatonként 1db telefonotok van, semmi másra nincs szükség.

Power bank csak ajánlott de nem szükséges.

Minden játéknál jelezve van, hogy mekkora távot szükséges tenni a teljesítéshez, általában egy kellemesebb vagy egy nagyobb városi sétának felel meg, amit 1.5-2 óra alatt le lehet sétálni.

Az időt persze úgy értsétek, hogy közben gondolkozni is kell egy rejtvényt megoldani, egy adott helyszínt megtalálni, mindeközben nyugodtan időzhettek is egy adott látványosságnál.

Igen, a játék és a történet direkt úgy van felépítve, hogy az adott város nevezetességeit is érintse és játékos szórakoztató módon fedezzétek fel azokat.

Nincs, a játék megvásárlásával a játék maradéktalanul teljesíthető, nincs olyan feladat amihez például egy belépőjegyet kellene megváltani.

Nem, mivel ez egy szabadtéri program és nem érintkeztek senkivel.

Keress minket a kapcsolat menüpont alatt és mindenben segítünk.

Jó játékot kívánunk!